Log in op het Inter-ring intranet

Dit veld is verplicht.
U heeft een onjuist wachtwoord ingevoerd.
Wachtwoord vergeten? Stuurt u een e-mail naar office@interring.nl en wij sturen u een nieuw wachtwoord toe.

Inter-ring Onze werkwijze

COLLECTIE SELECTEREN
Onze inkopers bezoeken regelmatig internationale beurzen en reizen over de hele wereld om voor onze leden commerciële collecties samen te stellen. Elke groep worden geleid door een inkoper van Interring B.V. welke gevoed en ondersteund wordt door enkele (commissie)leden. Gezamenlijk genoemd de inkoopcommissie. Doordat Inter-Ring B.V. voor een grote groep leden inkoopt is het veelal mogelijk om direct bij fabrikanten te bestellen tegen zeer gunstige condities.

INKOOPDAGEN
Voor onze leden organiseren wij een aantal keren per jaar inkoopdagen in onze toonzaal in Venlo. Tijdens zo’n inkoopdag wordt de collectie voor de komende periode gepresenteerd en worden de voorgenomen folderuitingen besproken. Tijdens deze presentatie kunnen hier door de aanwezige leden, indien nodig, wijzigingen in aangebracht worden. De leden zijn hiermee uiteindelijk meebepalend voor de kerncollectie en inhoud van de folders. Ons streven is altijd om zoveel mogelijk artikelen in werkelijkheid te kunnen laten zien in onze toonzaal, waardoor onze leden een goed beeld krijgen van de geselecteerde producten.

ORDERS INSTUREN
Nadat de orders tijdens de inkoopdag zijn ingevuld, stuurt Inter-Ring B.V. de orders namens haar leden naar de verschillende leveranciers en zal Inter-Ring B.V. er ook zorg voor dragen dat deze tijdig geleverd worden. In het geval van import uit het verre oosten regelen wij uiteraard ook het betalingsverkeer richting leverancier en het transport naar Nederland of België.

VERKOOPONDERSTEUNING
Ter ondersteuning van de verkopen, heeft Inter-Ring B.V. alles in huis voor het maken van commerciële folders voor de verschillende assortimentsgroepen. Wij werken hiervoor nauw samen met een vast team van reclamebureau’s, fotografen en stylisten. Daarnaast hebben we een eigen vormgever in huis waardoor we snel kunnen schakelen. Tevens kunnen wij onze leden ondersteuning bieden doormiddel van POS materiaal voor in de winkels.

CONTACT
Graag wisselen wij tijdens een persoonlijk gesprek met u van gedachten, hoe u kunt profiteren van de voordelen die Inter-Ring B.V. voor u te bieden heeft.

Vul uw gegevens in op het contactformulier, dan nemen wij geheel vrijblijvend contact met u op.

Inter-ring Leden